Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Red Hat Café: jos pălăria!
SM Online  - Sambata, 31 Decembrie 2011

Există în orăşelul nostru prăfuit de provincie un local unde nu au ce căuta băieţii îmbrăcaţi în cămăşi îngustate la talie şi nici fete cu iepuraşi de pluş roz care atârnă de aifoanele primite cadou de la băieţii mai sus menţionaţi.


Un loc în care îngeraşii coboară pentru puţină tihnă, după strădaniile prin care vor să ne apere, cam degeaba, de păcate şi capcane în care intrăm cu bună ştiinţă.
 

 

Acest local este cafeneaua Red Hat de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr.3, în locul fostului Sam Gelato. În cele câteva luni de când s-a deschis, Red Hat şi-a câştigat deja reputaţia de loc de întâlnire al tinerilor care chiar înţeleg mesajul fotografiilor „ciudate” de pe pereţi, ce au ca temă principală, bineînţeles, pălăria roşie.

 

Farmecul locului este completat de specialităţile de cafea la cele mai bune preţuri din oraş, băuturi răcoritoare sau alcoolice rafinate, inclusiv Italian Soda, foarte la modă în ultima vreme.
 

 

În schimbul acestei reclame noi nu vom primi Becherovka şi bere gratis, dimpotrivă, în spiritul promovat de îngeraşii pe care îi veţi găsi cu siguranţă la Red Hat, încercăm să ajutăm pe cineva care în această perioadă numai de cafenele nu are timp şi chef.
 

 

În cadrul unei originale campanii de caritate, amicul nostru Butka Gergő de la Sracok.ro s-a angajat să transfere în contul victimelor exploziei de gaz din 6 decembrie contravaloarea cafelelor pe care le bea în fiecare zi la Red Hat, cu condiţia ca cineva să-l invite, totuşi, la cafeaua sa zilnică.
 

 

Deoarece suntem amici cu patronii de la Red Hat, am aranjat cu ei ca, în loc să ne plătească reclama în următoarele luni, să-i asigure cafeaua zilnică invitatului nostru, Gergő. Noi aşa contribuim la punerea pe picioare a familiei greu-încercate de tragedia ce s-a petrecut la începutul lunii decembrie, dar îi invităm pe toţi cei care trec pragul cafenelei Red Hat şi vor vedea un îngeraş la masa din colţ să contribuie şi ei cu cât pot.

 

Donaţiile sunt aşteptate în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania pe numele Halasz Beata Eva:

 

IBAN RON: RO97BTRL01301201C97585XX

IBAN Euro:  RO72BTRL01304201C97585XX

BIC Swift :  BTRLRO22




13619 vizite
Distribuie pe