Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Contracte ferme cu Florisal sau taxă specială de salubrizare
Stela Tudor  - Vineri, 19 Decembrie 2008
Consilierii locali sătmăreni au aprobat în şedinţa de joi proiectul de hotărâre referitor la instituirea taxei speciale de salubrizare în municipiu.
 
Acesta se referă la sătmărenii persoane fizice care refuză să încheie contracte cu SC Florisal SA, operatorul oficial de salubrizare. Întrucât plata serviciilor de salubrizare prestate de operatorul oficial este obligatorie, dar s-a constatat că foarte mulţi sătmăreni nu au încheiate contracte cu Florisal, pentru aceste persoane a fost decisă instituirea unei taxe speciale.

Comisia de Servicii a propus, iar aleşii locali au aprobat suma de 8 lei/lună/persoană pentru cei ce refuză să încheie contracte. Când se vor prezenta pentru achitarea taxelor şi impozitelor, acestor persoane li se va cere să facă dovada că au încheiate contracte cu Florisal şi vor fi obligate să achite taxa specială.

În prezent, sătmărenii care au contracte cu operatorul oficial de salubrizare achită lunar 6,86 lei/lună/persoană, astfel că este de aşteptat ca, pentru a nu plăti mai mult, şi ceilalţi să opteze pentru varianta încheierii de contracte.

Tags: florisal  contract  taxa  speciala  salubrizare  
10906 vizite
Distribuie pe