Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sfaturi privind folosirea unui kit de oja semipermanenta
SM Online  - Miercuri, 18 Septembrie 2019

Ti-ai achizitionat de curand un kit de oja semipermanenta si nu stii exact cum se foloseste? Atunci, ar fi util sa discutam pentru inceput despre ce anume contine in principiu un astfel de kit si care este rolul fiecarui produs.

Prin urmare, cele mai multe dintre seturile de manichiura semipermanenta contin urmatoarele produse:

-  Lampa led. Aceasta se foloseste pentru a se accelera procesul de uscare al ojei semipermanente.

-  Pila profesionala. Se foloseste pentru a indrepta sau rotunji la capete varfurile unghiilor.

-  Pila buffer. Este o pila pentru finisare, asa incat unghiile naturale si cele false sa fie cat mai fine. De asemenea, se poate folosi pentru a indeparta stratul lucios al unghiilor inainte de aplicarea ojei semipermanente.

-  Primer. Este o baza care permite aderarea ojei semipermanente pe unghie, asa incat aspectul sa fie cat mai natural. Acesta previne umiditatea, degreseaza suprafata si asigura rezistenta ojei aplicate ulterior. De asemenea, poate preveni aparitia infectiilor de la nivelul unghiilor.

-  Base coat / top coat. Base coat-ul este o baza care se absoarbe foarte repede in unghie, care ajuta la cresterea aderentei ojei semipermanente si prelungeste rezistenta acesteia. Top coat-ul aduce un plus fata de base coat si netezeste imperfectiunile minore de pe supafata ojei semipermanante.

In general, acestea sunt produsele incluse intr-un kit de manichiura semipermanenta. In ceea ce priveste modul de utilizare al acestor produse, exista cateva lucruri de bazade care trebuie tinut cont pentru o manichiura cu oja semipermanenta superba. Prin urmare, iata 8 sfaturi de utilizare a unui kit pentru ojasemipermanenta:

  1. Foloseste o pila buffer de duritate mica pentru a indeparta luciul unghiilor. Intotdeauna dezinfecteaza pila aplicand cateva pufuri de spirt sanitar. Poti pune spirt sanitar intr-o sticluta cu pulverizant, pe care sa o folosesti de fiecare data cand ai nevoie.
  2. Praful rezultat in urma pilirii trebuie indepartat in totalitate. Poti folosi o perie sau discuri demachiante umede.
  3. Utilizeaza intotdeauna primer pentru a dezinfecta unghiile. Poti folosi un disc demachiant din bumbac pentu realizarea acestui lucru.
  4. Nu incarca unghiile cu foarte multa oja semipermanenta la aplicare.  Aplica un strat nici foarte subtire, dar nici foarte gros de oja semipermanenta.
  5. Ai grija sa nu atingi cuticulele cu oja semipermanenta. Daca totusi o faci, poti indeparta oja cu ajutorul unui betisor inainte de a introduce unghia in lampa.
  6. Foloseste de fiecare data un top coat pentru a sigila culoarea ojei semipermanente. Astfel, luciul ojei semipermanente nu se va pierde in scurt timp.
  7. Degreseaza mereu unghiile cu o solutie speciala care sa nu estompeze luciul ojei semipermanente.
  8. Foloseste o oja semipermanenta de calitate, pentru un rezultat impecabil!

Pentru a tine cont de sfatul numarul 8, iti propun sa alegi o oja semipermanenta de la Cupio. Acestea se aplica foarte usor si au o durabilitate de peste 4 saptamani. Pot fi aplicate cu usurinta de catre orice femeie, atat acasa, cat si la salon, fiind compatibile si in formule de lucru combinate. In plus, gasesti oja semipermanenta Cupio in diverse culori si, in functie de preferinte, poti obtine in orice moment o manichiura de nota zece. Chiar mai mult, ai posibilitatea de a alege si un kit de oja semipermanenta, pentru a avea in dotare toate produsele necesare.

15250 vizite
Distribuie pe