Locale Altele
Marti, 30 Aprilie 2024
Marti, 30 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Interpretarea viselor: Ce inseamna atunci cand visezi masini?
SM Online  - Joi, 18 Octombrie 2018

Visele din timpul noptii sunt adesea proiectii legate despre anumite situatii, stari sau evenimente care, la nivelul subconstientului au lasat o amprenta destul de pregnanta. Alteori, acestea nu au nicio legatura cu realitatea sau vreo preocupare personala, ci pot fi vazute drept niste semne care prevestesc anumite evenimente.

Nu este niciun secret faptul ca oamenii au fost intotdeauna fascinati si atrasi de tot ce reprezinta sfera ezoterica, de interpretari si semnificatii ale viselor si de raportarea acestor intelesuri la evenimentele din viata reala.

Ti-au aparut asedeori una sau mai multe masini in vis? Iata ce semnifica acest lucru!

In primul rand, primele interpretari si semnificatii ar putea sa fie legate de starea autovehiculului si pozitia ta fata de aceasta.


  • Masina care nu porneste

Daca ai visat ca masina nu mai porneste poate simboliza terminarea unui ciclu important din viata ta (incheierea unei relatii cu partenerul de viata, cu o persoana cu care ai avut divergente pana in prezent sau chiar schimbarea locului de munca). Nu iti face griji, insa, deoarece orice sfarsit reprezinta intotdeauna un nou inceput, noi sanse de a cunoaste alte persoane, de a evolua. Iar, daca visele nu le poti controla, poti veghea asupra functionarii in conditii eficiente a masinii tale, asadar pentru a nu perimite ca si in viata reala sa intampini aceasta situatie, verifica gama de baterii pentru Ford Focus sau pentru modelul tau de autovehicul si achizitioneaza aceasta componeneta esentiala masinii tale.


  • Cumpararea unei masini

In cazul in care in visul tau intentionai sa cumperi o masina sau chiar faceai aceasta tranzactie, cel mai probabil esti o persoana asumata, care stie ce isi doreste si care ia decizii pe cont propriu, asumandu-si consecintele si beneficiile propriilor fapte.



  • O masina parcata sau pe care o parchezi tu

O masina parcata ce ti-a aparut in vis poate simboliza imposibilitatea si neputiinta de a rezolva o situatia tensionata din viata unei persoane dragi, apropiata tie. Oricat de mult ti-ai dori sa o ajuti, nu gasesti varianta optima de a ii fi alaturi si de a remedia problema. Daca ai visat ca ti-ai parcat masina si urmeaza sa cobori, aceasta reverie poate fi reprezentata de proiectia grijilor si preocuparilor pe care ti le-ai facut in ultima vreme si pe care le vei remedia, infruntandu-le si punand punct acelor situatii mai putin placute din viata ta.

 

  • Un autovehicul avariat

Acest vis poate transpune dezamagirile de care ai avut parte, ranile nevindecate ale sufletului. Ai trebui sa acorzi atentie acestui lucru si sa nu mai permiti oricarui om, fie el si bine intentionat sa intre in viata ta, fara sa treaca un mic „test” inainte. Nu ar strica sa fii destul de atent si asupra locului in care iti lasi sau parchezi masina, pentru a nu se intampla astfel de neplaceri si in viata reala.

Ai visat ca esti soferul unei masini?

In acest context, personalitatea ta puternica, firea hotarata ies la iveala. Asemenea cum manevrezi cu incredere si siguranta volanul unui autoturism, asa vei lua piep si cu evenimentele si momentele imprevizibile, pentru ca esti o persoana deschisa, sincera si directa si nu ai temeri prea mari.



  • Ce inseamna atunci cand visezi ca esti pasagerul unei masini?

In majoritatea cazurilor, daca ai acest vis, poate insemna ca de obicei esti o persoana care nu se preocupa prea tare si care lasa in grija altora rezolvarea anumitor situatii. Chiar daca pana acum erai mult mai implicat, probabil daca nu ti-au fost recunoscute meritele la momentul potrivit, acest aspect te-a facut sa cedezi altcuiva o anumita treaba, urmand ca tu sa privesti relaxat desfasurarea lucrurilor de pe margine.

 

  • Ai visat ca ti s-a furat autoturismul?

Cel mai probabil, iti este teama ca s-ar putea sa pierzi o persoana importanta din viata ta, un job pe care l-ai obtinut cu greu sau un obiect de valoare. Aceste situatii se pot intampla, de aceea ar trebui sa ai grija de lucrurile tale si sa incerci sa rezolvi evenimentele tensionate cu calm, pe un ton amiabil.

 

  • Ce semnifica atunci cand visezi un accident auto?

Daca visezi ca esti implicat intr-un accident de masina este posibil ca diferentele de opinie, credintele si principiile tale de viata sa fie destul de diferite cu ale persoanei sau persoanelor cu care ai relationat in ultima perioada. Incearca sa intelegi si punctul altora de vedere, chiar daca nu esti de acord cu aceste lucruri, pentru a nu crea divergente si situatii neplacute.

 

  • Cromatica masinii din vis

Masina de culoare alba simbolizeaza dorinta de a restabili pacea si armonia in relatia de cuplu, din teama de a nu pierde persoana iubita, in timp ce cea de culoare neagra poate avea semnificatia unei perioade mai putin linistita din punct de vedere sentimental, o cearta serioasa sau chiar o despartire.

Acestea sunt cele mai intalnite vise cu si despre masini si semnificatiile lor.Tu le stiai pana acum?

 
 

 

 
14428 vizite
Distribuie pe