Locale Altele
Vineri, 17 Mai 2024
Vin, 17 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri pentru şcolile Poliţiei de Frontieră
Sergiu Lenghel  - Luni, 19 Aprilie 2010

Tinerii care îşi doresc o carieră la Poliţia de Frontieră Română se pot înscrie la cursurile unei instituţii de învăţământ de profil. Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

 

La Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti - Facultatea de Drept, specialitatea Poliţie de Frontieră, sunt disponibile 20 de locuri pentru bărbaţi şi femei la specializarea "Drept", unde cursul de zi este de 4 ani.

 

La specializarea "Ordine şi siguranţă publică" sunt puse la dispoziţie 60 de locuri pentru bărbaţi şi femei, din care două locuri sunt rezervate cetăţenilor de etnie rromă. La această specializare, cursul de zi durează 3 ani.

 

De asemenea, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" Oradea sunt disponibile 100 de locuri pentru bărbaţi şi femei, două locuri fiind pentru rromi.

 

Sătmărenii care doresc să se înscrie la una din aceste unităţi de învăţământ trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani împliniţi în 2010 şi să aibă înălţimea de minim 1,65 m - bărbaţii, respectiv 1,60 m - femeile.

 

Pentru recrutare, candidaţii se pot adresa Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare - Compartimentul Resurse Umane, strada Bujorului nr.26, telefon 0261/716680, interior 26078, 26079, 26080.

 

Tags: inscrieri  politia  frontiera  
13002 vizite
Distribuie pe