Locale Altele
Vineri, 17 Mai 2024
Vin, 17 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fără violenţă în şcoli!
Sergiu Lenghel  - Luni, 15 Februarie 2010

Elevii sătmăreni au început luni campania anuală „Fără violenţă în şcoli”! Timp de cinci zile se vor derula acţiuni atât la nivel judeţean, cât şi la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ. De asemenea, Voluntarii Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) vor împărţi fluturaşi informativi în şcoli şi comunităţile locale.
 

 

Un protest inedit a avut loc luni în parcul central din Piaţa Libertăţii, sute de elevi formând un lanţ uman împotriva violenţei de orice tip. Marţi, elevii vor fi prezenţi în supermarketurile Real şi Kaufland, unde voluntarii SNAC şi membrii Consiliului Judeţean al Elevilor vor cere păreri de la cetăţeni cu privire la violenţa în societate şi despre organizarea acestei campanii.
 

 

Un astfel de sondaj va avea loc pe tot parcursul săptămânii la cele două supermarketuri. În cadrul campaniei, se vor premia miercuri elevii care au participat la concursul de afişe şi spoturi publicitare, totodată desfăşurându-se şi etapa judeţeană a concursului naţional de proiecte educative pe tema "Nonviolenţa în mediul şcolar", în sala multimedia a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, începând cu ora 14.00.
 

 

Joi şi vineri, în sala Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională vor avea loc work-shopuri pe tema "Împreună într-o lume prietenoasă", la care vor participa membrii Consiliului Judeţean al Elevilor şi cei ai Comisiei Judeţene de Prevenire şi Combatere a Violenţei din Şcoli.

9882 vizite
Distribuie pe