Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Ce ajută romantismul în dormitor
Evenimentul Zilei  - Miercuri, 27 Mai 2009
Atunci când alegi să îţi decorezi dormitorul ai la îndemână posibilităţi nelimitate. Numai dacă stai să te gândeşti două minute îţi vin în minte: un dormitor cu influenţe exotice, unul cu o atmosferă solară, unul decorat în stil
minimalist şi aşa mai departe.

Tot mai mulţi oameni optează, însă, pentru ideea unui dormitor romantic, în primul rând pentru că romantismul nu se demodează.

Specialiştii imobiliare.ro spun că cea mai importantă pentru crearea unei atmosfere romantice în dormitor este culoarea pereţilor. Aceştia propun începera amenajării de la culoarea maro, care, ulterior, poate fi corelată cu nuanţa mobilierului, elementele decorative şi finisajele.

Aşadar, un perete maro finisat cu vibraţii de ocru şi bej, va crea o atmosferă de lumina incertă, uşor obscură, care îmbie la odihnă şi relaxare.

Fie că alegi mochetă, fie că îţi doreşti să îţi afunzi picioarele într-un
covor
des precum iarba, este necesară o atenţie la fel de mare
în alegerea lui. Indicat este ca nuanţa covorului să fie în ton cu cea a pereţilor.

Astfel, sunt recomandate tonuri de maro sau bej, care dau unitate ansamblului.

În final
mobila
, tablourile şi textilele pot fi selectate în nuanţe calde de alb, crem, verzui, care vor contrasta cu masa mare de maro din jur.
 
La crearea unui cadru cu adevărat romantic contribuie şi inventivitatea, aşa că, cei care doresc să îşi redecoreze dormitorul, trebuie să ţină cont că cea mai importantă regulă este aceea a propriului gust, spun specialiştii.


Tags: dormitor  romantism  culori  
7999 vizite
Distribuie pe