Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Drumul-dezastru dintre Gelu și Baba Novac - VIDEO
Florin Răchitan  - Vineri, 20 Aprilie 2018

După ce s-au tot plâns degeaba pe la autoritățile județene, sătenii din Baba Novac au cerut ajutorul consilierului județean Adrian Cozma, ”rebelul” din PNL, invitându-l să se convingă cu ochii lui de ”calitatea” drumului județean ce face legătura între Ardud, Gelu și Baba Novac.

”Satu Mare e un județ mic, iar pentru a menține tinerii acasă și pe toți care sunt calificați intr-o meserie, trebuie să le dai o perspectivă. Toate drumurile trebuie puse la punct rapid din resurse interne, guvernamentale, europene sau chiar credite.

Rapid, pentru că nu ne permitem etapizat. Nimeni nu așteaptă două decenii. Oamenii astăzi se orientează să aibă condiții bune de trai, merg la Cluj sau în altă parte dacă nu te modernizezi.

Aștept o altă abordare din partea conducerii Consiliului Județean Satu Mare. E nevoie de o altă dinamică. Nu putem pune deoparte bani, iar peste douăzeci de ani să modernizăm școli, spitale sau drumuri. Nu ne permitem.

Sunt convins că mulți tineri ar alege să trăiască acasă dacă lucrurile ar fi puse la punct. Până la urmă avem un județ și un oraș decent, dar care are nevoie de un leadership modern și o strategie de dezvoltare actualizată și potrivită pentru dinamica zilelor noastre” – a declarat Adrian Cozma.




1507 vizite
Distribuie pe