Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un nou sens giratoriu în Micro 16
Primăria Satu Mare  - Marti, 25 Iulie 2017

Primăria municipiului Satu Mare anunță faptul că începând de sâmbătă, 29 iulie, la intersecția Bulevardului Sănătății cu Aleea Proiectantului se înființează un sens giratoriu cu scopul de a reduce riscul de accidente rutiere în zonă.

De asemenea, vă informăm că odată cu introducerea sensului giratoriu se instituie restricția “Oprire Interzisă“ la intrarea pe străzile adiacente sensului giratoriu, respectiv pe Bulevardul Sănătății ( Bl.KI), Bulevardul Lalelei ( Bl. H și R1) și Aleea Proiectantului (Bl. S1).

Pe această cale, rugăm participanții la trafic să manifeste atenție atunci când circulă în zonă și să NU parcheze în raza de acțiune a indicatoarelor “ Oprire Interzisă“ pentru a evita blocarea intersecției. 

Tags: sens giratoriu  micro 16  
1616 vizite
Distribuie pe
cristi
In loc de a desfiinta niste locuri de parcare in zona, care si asa sunt prea putine, mai bine ati monta niste semne de circulatie VIZIBILE si atunci riscul de accidente s-ar diminua. Semnul de STOP ( dinspre B.dul Lalelei ) din aceasta intersectie este acoperit de crengile unui copac.
Lipsa locurilor de parcare cum o rezolvati ?
2017-07-26 19:41:28