Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dr. Laura Bota: Demisia ministrului Sănătății, o batjocură la adresa tuturor românilor!
Laura Diana Bota  - Joi, 26 Martie 2020

Unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi din județul Satu Mare, Laura Bota, ”dă de pământ” cu ministrul demisionar al Sănătății, Victor Costache, într-o declarație care exprimă starea de spirit a majorității românilor în aceste vremuri grele.

Demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, în plină criză a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus în România, este un gest de incoerență, inconsecvență și chiar dispreț major la adresa tuturor. Nici nu are importanță dacă a demisionat el sau a fost demis de primul-ministru!

Faptul că ministrul Sănătății nu a fost în stare să gestioneze din punct de vedere managerial situația dezastruoasă în care a ajuns țara noastră din cauza epidemiei cu coronavirus și, mai mult, a părăsit corabia în derivă a sănătății României este grav, rușinos și impardonabil!

Îmi pun întrebarea de ce Costache a acceptat să mai fie în continuare ministru al Sănătății, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, în 14 martie, la ultima învestire a Guvernului, dacă știa că nu este competent și responsabil pentru funcția respectivă?

În calitate de medic și de cetățean, îmi exprim revolta față de aceste decizii distructive ale decidenților politici, precum fostul ministru Victor Costache, care își permit să batjocorească întreaga Românie prin declarații aiuritoare și lipsă de respect față de cadrele medicale și pacienții afectați de COVID-19!
Să vă fie rușine!!!

Dr. Laura Diana BOTA

3436 vizite
Distribuie pe