Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
QuarKtett este câștigătoarea Festivalului Muzicii de Stradă
Veronica Hodas  - Duminica, 21 Septembrie 2014

Datorită vremii nefavorabile, ultima zi a Festivalului Muzicii de Stradă a avut loc în incinta hypermarketului Auchan.





Formațiile au început să cânte încă de la primele ore ale dimineții, iar sătmărenii care și-au făcut astăzi cumpărăturile la hypermarket s-au oprit să asculte melodiile artiștilor locali și străini.





Așadar, juriul format din Gabi Jugaru - entertainer radio/tv, Adrian Coliță - reprezentant Dynacord România și Bartos Erzsébet - redactor muzical radio a decis ca formația QuarKtett din Budapesta să fie câștigătoarea Festivalului Muzicii de Stradă. Premiul cel mare, în valoare de 1.000 de euro a fost oferit de Orange România.





Sponsorul Principal al evenimentului a fost Draxlmaier Group, partenerul tehnic al evenimentului, școala privată de muzică Netmusic School, iar sponsorii evenimentului au fost: Orange România, TransPink, ZES Zollner și SaladBox.





Transportul muzicienilor a fost asigurat de Edmeea Trans, siguranța evenimentului de Beta Security, serviciile de catering au fost oferite de No Pardon Pub și Restaurantul Veneția, muzicienii au fost cazați în zona de agrement a Direcției Județene de Sport și Tineret.




Festivalul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Satu Mare.

Iată câștigătorii

Premiul I în valoare de 1.000 de euro, oferit de Orange România a fost câştigat de formaţia Quarktett din Ungaria, pentru stilul cel mai apropiat de muzica de stradă și pentru îmbinarea tehnicii perfecte cu spontaneitatea care este esenţa acestui stil.

Premiul II în valoare de 1.000 de lei oferit de Edmeea Trans a fost câștigat Moon Folded in Two, formaţie care a călătorit cel mai mult pentru a susține 2 concerte de stradă la Satu Mare. Al doilea premiu II, în valoare de 1.000 de lei, oferit de societatea SecondTex a fost împărţit între două formaţii care au avut prezentări deosebite pe scenă:  Koszika and the Hotshots din Târgu Mureș și Black River Blues Band din Satu Mare

Premiul III oferit tot de SecondTex i s-a înmânat unui muzician carismatic: Indie Folker din Cluj Napoca.

Autonet Group a oferit 5 premii a câte 300 de lei pentru următoarele trupe: cei mai tineri muzicieni Matecsa David și Matuz Janos, premiul de popularitate i-a revenit formației The Phoenix Band care a strâns peste 6.000 de sms-uri din partea fanilor, și formației StraightUp de reggae-ska din Satu Mare.  Premiu special pentru virtuozitatea unui instrument traditional a fost înmânat  lui TransKloud, iar premiu pentru originalitate i s-a acordat lui Cserey Csabcsi.

Reprezentantul Dynacord România a oferit sătmăreanului Tudor Toduț un premiu special: producția unei piese audio în studioul profesional Dynacord.

Premiu special oferit de NetMusic School pentru cea mai clară voce i s-a acordat formației New Levites din București.

Premiu special a fost oferit de GerBog, de la o afacere de familie pentru o formație de familie: ASH Band, Satu Mare.

1580 vizite
Distribuie pe