Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
5 hobby-uri ale taticilor din ziua de astazi
SM Online  - Duminica, 8 Octombrie 2017

Reprezentantii sexului masculin sunt din ce in ce mai implicati in educatia copiilor lor si in viata de familie.

De foarte multe ori, se intampla ca proaspetele mamici sa aleaga sa se reintoarca la serviciu deoarece salariile lor sunt mai avantajoase decat ale jumatatilor lor.

Acestia din urma devin, astfel, parteneri activi in cresterea copilului si se implica in mod egal la dezvoltarea fizica si psihica a acestuia (pana la urma, cu exceptia alaptatului, un tatic poate face orice).

Chiar daca este alaturi de copiii sai chiar si 24 de ore din 24, barbatul modern nu uita nici de pasiunile sale si isi gaseste intotdeauna noi hobby-uri care sa-l revigoreze si sa-l distreze. Acesta recunoaste ca perioada in care a stat cu bebe acasa a reprezentat momentul oportun sa invete sa cante la chitara, sa faca exercitii fizice regulat, sa accepte ca shoppingul e un lucru normal si de folos familiei, sa gateasca, precum si multe alte lucruri.

Iata cele mai frumoase hobby-uri ale barbatului modern:

1. Pentru foarte multi, astazi, gatitul reprezinta o activitate care presupune foarte mult timp si pe care se straduiesc din rasputeri sa o evite tot mai mult. Taticii insa incep sa descopere o pasiune adevarata in gatit, reusesc sa invete retete interesante de pe internet sau cu ajutorul mamei sau al soacrei prin intermediul telefonului. S-a demonstrat, astfel, faptul ca barbatii acorda mai multa atentie detaliilor si nu se tem deloc sa incerce lucruri noi.

2. Moda, care altadata era apanajul doamnelor si domnisoarelor, devine o preocupare constanta a barbatilor moderni, tot mai interesati de ultimele tendinte in materie de fashion. Indiferent de aceste lucruri, calitatea si confortul sunt doua criterii la care nu pot renunta taticii moderni atunci cand fac shopping. Incaltamintea folosita trebuie sa arate impecabil si sa reziste in timp, iar in acest sens pot cumpara pantofi pentru barbati marca Bigotti. Calitatea este garantata!

3. Shoppingul devine una dintre preocuparile preferate ale taticilor responsabili. De cele mai multe ori, lor le revine rolul de a cumpara alimentele necesare pentru o saptamana, sa achizitioneze produsele de care are nevoie copilul, precum cosmeticele, cadita de baie, biberoanele, poate un patut pentru bebe pe Bebelas.ro, sa gaseasca hainutele potrivite pe rafturile magazinelor etc. Si taticii se pot descurca de minune!

4. Automobilul ramane marea iubire a oricarui domn, indiferent de starea civila. Barbatul modern apreciaza masinile puternice, care se prezinta impecabil, cerceteaza asiduu revistele de specialitate, participa la targuri auto pentru a se informa in domeniu, urmareste cu nesat emisiunile televizate in care sunt prezentate ultimele noutati. De foarte multe ori, acesta reuseste sa transmita copiilor sai pasiunea pentru masini si motoare.

5. Placerea de a lectura poate parea de domeniul trecutului si foarte multi s-ar mira sa afle ca exista destui tatici care prefer sa citeasca o carte, o revista sau un ziar, chiar si atunci cand leagana bebelusul.

Indiferent ca este vorba despre fictiune, istorie sau antologie, lectura il ajuta sa se elibereze de stres, sa invete lucruri noi, sa experimenteze cu succes diverse emotii si sa fie mai productiv in meseria de tatic.

Asadar, astazi nu se mai poate vorbi despre tipul de tatic traditional, care nu se implica deloc in viata de familie si al carui rol era doar sa aduca bani in casa. Barbatul modern este un tata exemplar, care isi iubeste copiii si le-o arata de fiecare data, care nu se sfieste sa demonstreze ca poate sa o suplineasca pe partenera sa la orice ora, fara probleme. 

2512 vizite
Distribuie pe