Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a luat „bătaie” de la Mioveni
Veronica Hodas  - Sambata, 18 Aprilie 2015

Olimpia Satu Mare a luat „bătaie” sâmbătă, pe teren propriu în meciul etapei a treia a play-off-ului Ligii a II-a la fotbal.  Înainte de începerea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria Paulei Raț.


Vizita celor de la Mioveni nu a fost una tocmai plăcută pentru jucătorii formației Olimpia Satu Mare și spunem asta pentru că au plecat acasă cu cele trei puncte, dar și cu patru goluri înscrise.


Primul gol l-au înscris în minutul 12, când balonul a ajuns la Răuță care a înscris de pe partea stângă. Sălăgeanu și-a arătat calitățile și de această dată, iar câteva minute mai târziu a restabilitit egalitatea printr-un șut violent de la 16 metri direct sub bara transversală.


Înainte de finalul primei reprize, același Sălăgeanu îi trimite o frumoasă centrare lui Mărkuș, însă acesta din urmă, singur în fața porții goale, a trimis balonul peste poartă.


Trebuie să menționăm că a fost un meci fără miză, dar mai dureros e că a fost un meci fără spectatori. De la meci la meci, numărul spectatorilor din tribune scade, nici măcar galeria Commando Oli nu-și mai face apariția la stadion. Probabil nu le mai place fotbalul pe care îl oferă jucătorii formației noastre și poate asta se întâmplă din cauza faptului că ei nu sunt motivați din nici un punct de vedere...


În fine, revenind la partea a doua a jocului, ei bine, a fost una destul de nasoala și poate nu e prea mult dacă zicem „tranșantă”. Până în minutul 75, atât Iuhas, cât și Mărkuș au încercat să bage mingea în poarta apărată de Popescu, dar până la urmă oaspeții au fost cei care au înscris al doilea gol prin Honciu.


Și au mai trecut câteva minute și gazdele au mai primit un gol, de această dată o Năstăsie a driblat fundașii centrali ai Olimpiei, apoi pe portarul Anca și din patru metri a înscris în poarta goală, scor 3-1.

Cel care a reușit să mai scadă din handicap a fost Cadar, care a primit balonul de la Sălăgeanu și a înscris fără să stea pe gânduri. Diferența de scor de un punct nu a durat prea mult, Honciu, în minutul 90+3 a profitat de greșeala făcută de Onicaș și Heil și a mai marcat încă odată. Tabela a indicat la final scorul de 2-4 pentru formația antrenată de Claudiu Niculescu.

Olimpia: Anca-Trip - D. Muntean, Onicaş, Heil, Iuhas (cpt.) – Villand (74 Svarczkopf), Bic (75 Cadar)- R. Rus, Bg. Faur (46 Selagea), Sălăgeanu – Mărkuş.

„Speram la o victorie, dar nu atât de clară pentru că aici la Satu Mare este un teren unde se câștigă foarte greu. Nu multe echipe au reușit acest lucru în tot campionatul. Ne bucură foarte mult acestă victorie pentru că ne consolideză nouă această poziție din clasament și ne dă speranțe pe mai departe să încercăm să atingem podiumul clasamentului. Avem șanse reale, vom lupta până la final pentru acest lucru. Vreau să felicit băieții pentru că au avut o atitudine bună cu mici excepții. Felicit și echipa gazdă deoarece s-a comportat exemplar.Am avut niște gazde așa cum trebuie să fie o gazdă, așa îi vom primi și noi la Mioveni când vor veni acolo, Vreau să-l felicit pe Tibi pentru tot ce a făcut până acum și să-i urez multă baftă în continuare.”, a declarat Claudiu Niculescu. Acesta a mai specificat că victoria îi este dedicată primarului din Mioveni cu ocazia zilei lui de naștere.

„Nu există concentrare sau atenția sporită, iar echipa cu care am jucat astăzi a profitat imediat de greșeli și ați văzut ce s-a întâmplat. Noi nu am profitat de loviturile libere foarte bine bătute de Sălăgeanu și am pierdut meciul și merităm criticile și le acceptăm atât eu, cât și jucătorii. Onicaș, din punct de vedere defensiv nu a făcut astăzi un joc strălucit sau bun, nici Bic nu a jucat ca săptămâna trecută”, a spus Tibi Csik.

În ceea ce privește condițiile, „vedeți și voi cu cine jucăm. Mioveniul a venit cu două zile înainte, dar au condiții...teren nou, stadion nou, să nu mai vorbesc financiar și ar trebui să ne vedem și noi de lungul nasului unde suntem. Suntem pe locul 6 se putea poate și mai bine cu mine sau fără mine. Trebuie să subliniez care sunt condițiile de la noi față de restul echipelor din această serie. Terenul nostru este de 50 de ani, e la fel cum a fost când a început să se joace fotbal pe el, iar băieții poate că ar trebui să fie motivați financiar...”, a mai adăugat Tibi Csik, antrenorul Olimpiei, în cadrul conferinței de presă de la finalul meciului.

Olimpia Satu Mare va juca următorul meci în deplasare la Reșița.

1440 vizite
Distribuie pe